VIDEO Ecaterina Andronescu continuă atacurile la liderul partidului: PSD a ajuns la 25%. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educaţiei şi fost lider al PSD Bucureşti, continuă atacul lansat la adresa preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, şi susţine că este inacceptabil ca partidul să ajungă la 25% susţinere, precizând că „ceva sau cineva” a adus partidul aici.

Andronescu îi cere liderului PSD, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate şi să se retragă din fruntea Partidului Social Democrat, deoarece „poate fi o soluţie de maturitate politică”. „Asta (demisia lui Liviu Dragnea, n.r.) poate fi soluţie de maturitate politică. Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci, pentru că, în acest moment trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi 24.

„Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva. Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante. Putem avea un premier mai bun”, a precizat Andronescu.

Ea a spus că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea din martie, de la congresul partidului şi a subliniat că este necesară o dezbatere în care să se discute soluţia pentru a ieşi din starea actuală.

„Mi-am asumat ce am făcut, mi se pare că să ai dreptul să vorbeşti e un lucru pe care îl are orice cetăţean. Se poate întâmpla şi ca partidul să mă excludă”, a conchis fostul lider al PSD Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite