VIDEO De la DNA, Dragnea s-a întors în căminul în care a stat ca student. A mâncat tobă şi zacuscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Liviu Dragnea FOTO Facebook
Preşedintele PSD Liviu Dragnea FOTO Facebook

După ce a fost colindat la sediul PSD şi a dat câteva declaraţii la DNA, preşedintele PSD Liviu Dragnea a mers în camera de cămin în care a stat în urmă cu 28 de ani, unde a fost primit cu tobă şi zacuscă. Liviu Dragnea a spus că a făcut parte dintr-o formaţie rock în anul 3 de facultate.

„Acum 28 de ani, eram student la Transporturi şi locuiam în complexul studenţesc din Regie: cămin P13-14, camera 031. Zilele trecute, după Congresul TSD, Uniunea Studenţilor m-a invitat la o discuţie cu studenţii care locuiesc acum acolo. Nu am putut refuza invitaţia, m-au aşteptat cu o masă ca în vremurile studenţiei: zacuscă, tobă şi prăjituri făcute în casă“, a scris Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook. Liderul PSD le-a spus studenţilor că a făcut parte dintr-o formaţie rock formată în anul 3 de stundenţie.

Înainte de a merge la căminul din Regie, Liviu Dragnea a primit la sediul central al PSD mai multe grupuri de copii care i-au cântat colinde. Liderul PSD i-a răsplătit cu şorici şi cozonac. Dragnea l-a sunat şi pe fostul premier Victor Ponta pentru a-l invita ieri la sediul PSD, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

De la brad, Liviu Dragnea a mers direct la DNA în calitate de martor în dosarul liderului PSD Satu-Mare Mircea Govor, acuzat de şantaj şi intervenţii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la AJFP. Liderul PSD i-a invitat aseară pe social-democraţi la Turnu Măgurele pentru o întâlnire informală de sfârşit de an.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite