VIDEO Deputat PSD, huiduit la Bârlad în timpul unui discurs de Centenar. Ce urare i-a deranjat pe cetăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Adrian Solomon a susţinut sâmbătă, de 1 Decembrie, un discurs în cadrul unui eveniment organizat într-o piaţă din centrul oraşului. Social-democratul a fost huiduit, însă, de cetăţeni încă de când i s-a anunţat numele, dar fluierăturile oamenilor prezenţi s-au accentuat când acesta le-a urat ca„ peste 100 de ani să fie conduşi de un etnic român, şi nu german, ca acum”.

„Îmi doresc un singur lucru: ca peste încă o sută de ani să dea Domnul ca poporul român să fie condus de un etnic român, şi nu german, ca acum”, a fost fraza cu care deputatul PSD Adrian Solomon şi-a încheiat discursul susţinut la Bârlad cu ocazia Centenarului. Acesta a fost huiduit şi fluierat imediat de oamenii strânşi la eveniment, moment în care social-democratul şi-a terminat urarea şi a părăsit pupitrul de la care vorbea.

Gestul cetăţenilor este surprinzător, în contextul în care judeţul Vaslui este cunoscut drept unul dintre fiefurile PSD, preşedintele Consiliului Judeţean fiind social-democratul Dumitru Buzatu. 

Video: G4media.ro

Adrian Solomon s-a făcut remarcat de-a lungul timpului cu o serie de declaraţii controversate, una dintrele fiind referitoare la utilizatorii de Facebook. Acesta a spus în iulie 2017, într-un interviu pentru televiziunea locală Media TV, că persoanele care au cont de Facebook nu mai au soare sau întuneric, ci sunt „dilibau“, această reţea socială reuşind să-i facă „tembeli“ pe oameni. În 2012, social-democratul l-a ameninţat şi pe fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, că ar putea avea soarta lui Aldo Moro, premier italian asasinat în anii 80 de extremiştii de stânga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite