VIDEO Dăncilă în campanie: a pupat moaşte, n-a vrut să joace table şi l-a deranjat pe un şahist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă, premierul demis al României şi candidatul PSD pentru preşedinţie, a participat, miercuri, la o vizită electorală în judeţul Ialomiţa. Pe lângă pupatul de moaşte, Dăncilă a fost invitată să joace table într-un parc şi a deranjat un şahist în mijlocul unei partide.

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de Episcopul Vicenţiu, care a invitat-o să viziteze biserica şi să pupe moaştele Sfântul Mucenic Vicenţiu din Roma şi ale Sfântului Ierarh Andrei Şaguna. Episcopul i-a transmis mai apoi câteva cuvinte.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă dăruaiscă pacea Sa, multă putere şi de fapte bune toţi avem nevoie şi mai ales ţara noastră. Vă mulţumim că aţi poposit la noi”, i-a spus acesta candidatului PSD la alegerile prezidenţiale. 

Înainte să ajungă la biserică, Viorica Dăncilă s-a plimbat prin parc alături de secretarul general al partidului Mihai Fifor şi de preşedintele CJ Ialomiţa, Victor Moraru.

Viorica Dăncilă a fost invitată de pensionarii din parc la un joc de table. „Altă dată o să accept provocarea”, le-a răspuns Dăncilă. Nu toate persoanele din parc au fost atât de fericire s-o vadă pe Dăncilă, unul dintre aceştia fiind deranjat de rumoarea strânită de membrii PSD.

 „Lăsaţi-ne, mă, să jucăm şah!”, a spus acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite