VIDEO Dan Diaconescu rămâne fără partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a decis irevocabil, astăzi, să respingă cererea de înregistrare a Partidului Poporului

Curtea de Apel a admis recursul declarat împotriva deciziei din noiembrie 2010 a Tribunalului Bucureşti care admisese înscrierea partidului.

Contestaţia a fost formulată de Cojocaru Constantin, care îşi arogă paternitatea Partidului Poporului şi semnăturile strânse în perioada în care activa sub acelaşi stindard cu Dan Diaconescu. Citeşte mai multe aici!

Dan Diaconescu a anunţat, pe 25 iunie 2010, imediat după ce a fost eliberat din arestul Poliţiei Capitalei, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti în dosarul în care era acuzat de şantajarea unui primar din judeţul Arad, că va intra în politică şi va înfiinţa Partidul Poporului.

Diaconescu a explicat, în aceeaşi zi, că s-a gândit să fondeze un partid după ce - pornind de la constatarea că nici un lider de partid nu a fost arestat - a ajuns la concluzia că, dacă va fonda un partid, nu va mai fi arestat.

„La începuturile revoltei mele, m-am gândit că o maximă protecţie este să fii ziarist în ţara asta – am văzut că ziariştii încep să fie arestaţi.

M-am gândit apoi să fiu realizator de televiziune – am văzut că şi realizatorii de televiziune au început să fie arestaţi. Pe urmă, m-am gândit că trebuie să îmi fac televiziune – iată că degeaba, tot te arestează. Şi atunci mă gândesc că trebuie să facem neapărat un partid că s-ar putea să sparg gheaţa să fiu şi primul preşedinte de partid arestat!”, a mărturisit el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite