VIDEO Cioloş îi întrerupe discursul lui Dan Barna să amintească că Alianţa USR-PLUS e formată din două partide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Ciolos si Dan Barna Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos si Dan Barna Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PLUS Dacian Cioloş l-a întrerupt luni pe liderul USR Dan Barna dintr-un discurs în faţa presei în care vorbea despre performaţele USR, pentru a-i atrage atenţia că e vorba de două partide.

„Cred că e important să menţionăm că sunt două partide în această alianţă şi sunt două partide care construiesc acest proiect, ca să fie lucrurile clare odată pentru totdeauna”, a declarat Cioloş în conferinţa de presă comună cu Barna, care anterior vorbea despre „partidul nou şi tânăr USR”.

„Am avut o competiţie directă cu PSD, vechiul coşmar trăit de România de 30 de ani. Putem vedea ca rezultatul unui partid tânăr care s-a luptat cu un mamut de 30 de ani, am pierdut această luptă. E şi cealaltă cheie în care un partid nou şi o alianţă nouă, USR PLUS…”, a spus Dan Barna, moment în care a fost întrerupt abrupt de Cioloş. Mai apoi, Barna şi-a continuat discursul, afirmând că „alianţa USR PLUS se confirmă ca a treia forţă din politica românească”.

Momentul poate fi surprins la minutul 12.40. VIDEO Facebook / Epoch Times Romania

VIDEO

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Dan Barna a afirmat că nu va demisiona din fruntea partidului, deşi a ratat turul doi al alegerilor prezidenţiale. „Bucata de Românie pe care m-am bazat şi în care am crezut este mai mică decât am anticipat“, a spus Dan Barna. Alianţa USR-PLUS va continua, a spus şi Dacian Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite