VIDEO Băsescu: Pentru prima dată, România nu promovează litoralul, ci biserici, monumente, munţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, aseară, la Londra, că "pentru prima dată România nu iese să promoveze litoralul, ci arată biserici, monumente, frumuseţea munţilor". El a avut o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Marea Britanie.

"Dacă aţi observat, pe CNN, pe Eurosport, pe Euronews, se promovează spoturi care vizează turismul cultural în România. Probabil, pentru prima dată, România nu iese să promoveze litoralul, ci arată biserici, arată monumente, arată frumuseţea munţilor noştri. Deci, ideea pe care dumneavoastră o susţineţi a devenit o soluţie de promovare a turismului în România - turismul cultural şi turismul religios", a explicat Traian Băsescu.

De altfel, ministrul Turismului, Elena Udrea, a anunţat la începutul lunii mai că numărul de turişti străini care vin să se cazeze în România este în creşere.

Imaginea României este promovată pe CNN, EURONEWS şi EUROSPORT în clipuri publicitare de 20 şi 30 de secunde. Campania de promovare, în valoare de aproape cinci milioane de euro, este finanţată din fonduri europene nerambursabile şi se va desfăşura pe parcursului unui an.

Vezi clipurile de publicitare

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite