VIDEO Înlocuitorul lui Manda din Senat, un lăutar neîmplinit, „tinerel, fără mustaţă”. USR: E implicat în caracatiţa lemnului din Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Sunt înalt fără mustaţă, stau cu mândrele pe braţă” cânta lăugarul Eugen Gioancă FOTO Captură
„Sunt înalt fără mustaţă, stau cu mândrele pe braţă” cânta lăugarul Eugen Gioancă FOTO Captură

Eugen Gioancă, un fost interpret de muzică populară, i-a luat locul lui Claudiu Manda în Senatul României, după ce soţul Olguţei Vasilescu a fost ales europarlamentar în urma alegerilor din 26 mai.

Deputatul USR de Dolj, Adrian-Claudiu Prisnel a publicat miercuri pe Facebook o înregistrare cu o melodie a fostului lăutar Eugen Gioancă. Prisnel îl ironizează pe înlocuitorul lui Manda şi spune despre acesta că deşi nu are voce, îl recomandă talentul „de a fi prieten cu Manda şi Olguţa”.

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea şi talentul. Vocea mai puţin, talentul de a fi prieten cu Manda şi Olguţa şi afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era şef al Ocolului Silvic, Eugen Geoanca a avut mai multe contracte cu firmele rudelor şi prietenilor, o adevărată caracatiţă a lemnului în Dolj, fiind şi demis după un control Romsilva.

El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguţa. Tinerel, fără mustaţă, aşa cum îi zice şi cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea”, a precizat deputatul USR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite