VIDEO Încă un ministru român s-a făcut de râs la Bruxelles. „Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Budăi, într-o postură dificlă: cea de ministru
Marius Budăi, într-o postură dificlă: cea de ministru

Prezent în Parlamentul European pentru a prezenta priorităţile României pentru preşedinţia Consiliului UE, ministrul Muncii, Marius Budăi, a încurcat foile şi a ajuns să vorbească fără nicio noimă, după cum arată imaginile video postate de liberalul Dan Vîlceanu pe Facebook.

„Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniştri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat şi a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte priorităţile în cele 6 luni în care ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înţeles ce a citit“, a scris deputatul PNL Dan Vîlceanu pe Facebook. 

„Acest ministru este cel care a semnat îngheţarea pensiilor prin ordonanţa 114/2018 şi apoi spunea ca are temeri că opoziţia va îngheţa pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles şi s-a adeverit“, a continuat liberalul. 

Şi Petre Daea a stârnit râsul la Bruxelles. "Cormoranii în România fac baie în piscine", a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, în Parlamentul European, unde a fost chemat în Comisia pentru pescuit pentru a prezenta priorităţile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul preşeşedinţiei Consiliul Uniunii Europene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite