Victor Ponta vrea dreptate juridică. Liderii PDL trebuie să plătească pentru că au încălcat legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că evenimentele din aceste zile din cadrul PDL îi crează sentimentul că se face dreptate, iar liderii democrat-liberali ar trebui să plătească juridic pentru că au încălcat legea.

"Nu mă bucur în general de răul altora, însă am o fire justiţiară şi sunt foarte fericit când se face dreptate. Cred că ce se întâmplă în acest moment cu PDL, toţi aceşti oameni care se pulverizează şi se acuză de ceea ce mass-media şi opoziţia le spuneau de atâta timp, îmi creează sentimentul că se face dreptate. Mai este însă un pas mare până la dreptatea juridică, pentru că cei care au încălcat legea şi au făcut averi şi distrus vieţi ar trebui să plătească juridic", a spus Ponta, la Antena 3.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

Fostul premier a mai spus că actuala conducere va asigura interimatul până la congres şi că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite