Victor Ponta: „Am decis că îl susţinem pe Crin Antonescu la prezidenţiale“

Victor Ponta: „Am decis că îl susţinem pe Crin Antonescu la prezidenţiale“

Victor Ponta Foto Arhiva Adevărul

Victor Ponta a declarat marţi că USL nu se va rupe şi că s-a decis foarte clar susţinerea liberalului Crin Antonescu la prezidenţialele din 2014. Premierul a mai spus că nu a „apucat“ în ultimele ore să discute cu Crin Antonescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Declaraţia a fost făcută după întâlnirea de la Guvern cu parlamentarii PSD. El a susţinut totodată că la întâlnirea de la Guvern s-a discutat despre prezentarea în Parlament a scrisorii de intenţie convenită cu FMI şi despre componenţa comisiei privind Roşia Montană din partea PSD.

"Noi, în PSD nu am discutat niciodată despre ruperea USL şi am promis anul trecut că până în 2016 rămânem cu un Guvern USL, nu am luat niciodată în calcul o altă variantă. Noi am decis foarte clar, prin congres, că îl susţinem pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale şi PSD întotdeauna şi-a ţinut toate acordurile şi obligaţiile cu toţi partenerii avuţi de-a lungul anilor", a spus Ponta la postul B1 TV.

El a adăugat că în ultimele 24 de ore nu a "apucat" să discute cu Antonescu, dar că are un dialog cu acesta, şi că se va întâlni săptămâna viitoare cu liderii PSD din teritoriu pentru a discuta despre situaţia politică, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional, dar va evita orice conflict public.

Crin Antonescu a declarat într-un interviu pentru „Gândul“, că Victor Ponta ar trebui să se hotărască dacă îi mai susţine candidatura la prezidenţiale, liberalul precizând şi că, dacă USL se rupe, Ponta ar trebui să demisioneze din funcţia de premier.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările