Victor Ponta: "Traian Băsescu este un hoţ, un securist şi un om corupt"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Traian Băsescu este "un om corupt, un hoţ şi are o comportare tipică de securist".

Liderul PSD a completat: "Eu sunt procuror de meserie şi sunt obişnuit cu oameni de tipul celor ca Traian Băsescu. Intenţionez, dacă Băsescu va promulga Legea Pensiilor, adoptată prin fraudă, să solicit tuturor parlamentarilor să începem suspendarea preşedintelui Traian Băsescu din funcţie.

Mai citiţi şi:

Băsescu: Ponta trebuie să facă frumos, ca maimuţica, să rămână şef de partid

Reritor la declaraţia pe care şeful statului a făcut-o la adresa lui Victor Ponta, unde a susţinut că preşedintele PSD i-ar fi cerut fotoliul de primar al Bucureştiului, Ponta a ţinut să precizeze că aceasta este o minciună. "Vreau să mai spun că reacţia lui Traian Băsescu este una tipică de securist, de om corupt, de hoţ. Nu sunt şantajabil de Traian Băsescu şi am curaj să-l înfrunt pe preşedinte", a adăugat Victor Ponta.

Liderul PSD a demonstrat de ce nu va deveni niciodată primar în Bucureşti: "Referitor la candidatura mea la fotoliul de primar al Bucureştiului vreau să spun că nu pot să ajung edil al Capitalei deoarece nu sunt născut în Bucureşti, astfel că legea nu-mi permite să ajung primar aici. Eu nu sunt decât deputat de Gorj".

Ponta: "Legea Pensiilor a fost adoptată fraudulos"

Referitor la ceea ce s-a întâmplat în Parlament, la adoptarea Legii Pensiilor, Ponta a subliniat: "Întregul ascandal şi reacţiile au o singură cauză: au fost prinşi furând la legea pensiilor. Roberta Anastase nu a furat de una singură, ci sub protecţia lui Traian Băsescu".

"Prin acel text al legii, adoptat fraudulos, punctul de pensie scade la 38-39%. Prin acea lege femeile din România vor trebui să muncească până la 65 de ani, pentru a beneficia de o pensie, ceea ce nu este corect. Militarii din această ţară sunt umiliţi şi minţiţi. Prin această lege este desfiinţat orice sistem prin care se recunoaşte militarilor munca depusă pentru ţară. Vreau să ştie oamenii că Traian Băsescu şi Roberta Anastase au furat acele voturi pentru a-i sdancţiona pe cei care se pensionează anticipat deoarece viaţa îi împiedică să-şi găsească un loc de muncă", a încheiat Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite