Victor Ponta, surprins şi în momentul debarcării de pe vasul de croazieră. Premierul este aşteptat să se întoarcă astăzi în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi familia sa, la momentul debarcării FOTO Facebook
Victor Ponta şi familia sa, la momentul debarcării FOTO Facebook

Premierul Victor Ponta, împreună cu familia sa, au fost surprinşi, sâmbătă, în momentul în care au debarcat de la bordul navei Osis of the Seas, care aparţine companiei Royal Carribean. Astăzi se încheie concediul premierului Victor Ponta, luni fiind aşteptat să se întoarcă la Palatul Victoria.

Potrivit unei alte imagini apărute pe Facebook, postată de fosta social-democrata Magda Bistriceanu, premierul Victor Ponta s-a îmbarcat pe 1 august pe vasul aparţinând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida. Alături de prim ministru s-au îmbarcat soţia acestuia, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, şi cei doi copii ai acestora.

Un oficial al companiei a precizat că ”preţul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 de dolari (două persoane), incluzând taxele”. ”Din păcate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care îi îmbarcăm pe vasele noastre, având în vedere acordurile de confidenţialitate pe care le avem cu companiile de croazieră”, a mai afirmat reprezentantul companiei, citat de EurActiv.

Itinerariul croazierei care l-a avut oaspete şi pe premierul Victor Ponta a fost: Fort Lauderdale, Florida - Labadee, Haiti - Fairmouth Jamaica - Cozumel, Mexic - şi înapoi la Fort Lauderdale, Florida.

Premierul Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atribuţiile de conducere a Guvernului, în perioada 29 iulie - 9 august, premierul plecând în concediu de odihnă în acest interval de timp. Este vorba despre o delegare de atribuţii şi nu despre un interimat, astfel încât Gabriel Oprea s-a putut ocupa de activităţiile pe care le are Victor Ponta la Palatul Victoria, însă nu a putut organiza şedinţele săptămânale ale Executivului. Prima şedinţă pe care o va susţine Ponta după întoarcerea din concediu va avea loc pe 19 august.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite