Victor Ponta revine pe terenul de baschet: După şapte luni de pauză „forţată“, azi am fost din nou pe teren alături de colegii mei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta a revenit pe terenul de baschet. FOTO Facebook Victor Ponta
Victor Ponta a revenit pe terenul de baschet. FOTO Facebook Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, duminică, într-un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook, că a reuşit să revină pe terenul de baschet după şapte luni în care acesta nu a avut voie să practice sportul preferat.

Cu toate că a fost de negăsit în momentul în care a fost căutat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a-l invita la întâlnirea cu şefii de organizaţii, Victor Ponta a avut timp în acest weekend să-şi facă revenirea pe terenul de baschet. 

După 7 luni de pauză aşa cum spune chiar el, acesta a mers să joace baschet, după ce a amânat de mai multe ori în ultimele luni o asemenea „reenire”. 

„După 7 luni de pauză «forţată» azi am fost din nou pe teren alături de colegii mei! Sănătate multă urez tuturor (că e într-adevăr cea mai importantă)!”, e mesajul publicat de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

Victor Ponta la baschet FOTO Dacebook Victor Ponta

Victor Ponta s-a operat în Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Premierul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit în ţara pe 8 iulie, iar pe 12 iulie şi-a anunţat retragerea de la sefia PSD.

Pe 15 iunie, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat temporar atribuţiile premierului Victor Ponta, dupa ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a acestuia ca prim ministru interimar. Interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului a încetat pe 9 iulie, a doua zi dupa revenirea lui Victor Ponta în România.

La 10 septembrie, Ponta a mers, din nou, pentru consultaţii, la Istanbul, tot pe ascuns. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite