Victor Ponta: „Poliţia şi Jandarmeria sunt două instituţii fundamentale ale statului în care am mare încredere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta are încredere în jandarmerie şi poliţie FOTO Adevărul
Victor Ponta are încredere în jandarmerie şi poliţie FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a declarat, miecuri, în şedinţa de guvern, că el are încredere în Poliţie şi Jandarmerie şi fără aceste instituţii, ţara ar intra în haos.

„E foarte bine şi apreciez efortul de a combate apariţia unor cazuri de discriminare în poliţie, dar vă rog să daţi un mesaj şi din partea mea ca prim ministru că, eu cred în continuare că şi Poliţia şi Jandarmeria sunt două instituţii fundamentale ale statului în care am foarte mare încredere.  În orice pădure există şi uscături şi nu trebuie confundate lucrurile. Eu nu cred că toată lumea din Poliţie se ocupă acuma de hărţuieli, aşa cum cred că 99,9 la sută din jandarmii din această ţară îşi fac datoria extraordinar, în condiţii foarte grele”, a declarat premierul.

„Eu am încredere totală în Poliţie şi Jandarmerie. Fără aceste instituţii, ţara ar intra în haos. Orice pădure îşi scoate uscăturile”, a spus Victor Ponta.

El a adăugat că îl va ruga pe ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, să transmită mesajul de încredere şi sprijin al Guvernului faţă de Poliţie şi Jandarmerie.

„Nici nu ascundem gunoiul sub preş, nici nu generalizăm ceea ce este totuşi un fenomen izolat”, a precizat premierul.

În plus, primul ministru a felicitat Poliţia şi SRI pentru modul în care au gestionat situaţia de la Piatra Neamţ.

„Nimic nu este mai rău pentru o ţară decât să nu reacţioneze foarte dur şi foarte rapid la ceea ce înseamnă crimă organizată şi vă susţin în totalitate cu toate resurse”, a punctat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite