Victor Ponta nu are timp să se întâlnească cu subsecretarul de stat american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titus Corlăţean a anunţat că premierul Victor Ponta nu se va întâlni cu subsecretarul de stat american Victoria Nuland fiindcă „programul premierului era făcut de multă vreme“.

Oficialul american are programată o întâlnire la Cotroceni şi din partea Guvernului urmează să discute cu ministrul de Externe Titus Corlăţean, potrivit HotNews.

„Este agenda pe care o face partea americană, ştiu că este o întâlnire cu ministrul de Externe, că este o întâlnire la Cotroceni. În ceea ce priveşte premierul, am discutat cu domnul prim-ministru de acum două zile, atunci când această vizită a fost anunţată. Programul premierului era făcut de multă vreme, aşa încât, din motive obiective, acel program nu a putut fi schimbat şi am tot mandatul premierului să pot discuta orice fel de aspect pe care şi partea americană şi partea română le consideră necesare“, a declarat Titus Corlăţean.

Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al Secretarului de Stat John Kerry, va face o vizită în România în perioada 10-11 ianuarie, pentru discuţii referitoare la statul de drept, a informat Departamentul de Stat american într-un comunicat de presă. Este a doua vizită a unui înalt oficial american în România în urma unei crize politice, după cea efectuată de Philip Gordon, predecesorul Victoriei Nuland, în august 2012, după referendumul de suspendare a preşedintelui. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite