Victor Ponta: "Nu am o replică pentru Traian Băsescu, pentru că nu merită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta şi liberalul Călin Popescu Tăriceanu au comentat declaraţiile de luni seara, de la TVR1, ale lui Traian Băsescu.

Victor Ponta:

"Nu am o replică pentru Traian Băsescu, pentru că nu merită (...) De când a venit guvernul Boc avem cea mai mare criză economică prin care trece România din 1990 încoace, cea mai mare corupţie. (...) Programul PSD-ului este oricum mai bun decât ceva care nu există. Care este programul PDL-ului care este programul lui Boc?"

Călin Popescu Tăriceanu:

"După performanţele pe care le are, aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România. Guvernul coboară şi nu cred că va putea să reziste şi nu are o perspectivă foarte bună. România are de la Uniunea Europeană 33 de miliarde de euro pe exerciţiu financiar. Avem o resursă uriaşă de bani care nu este folosită. Boc nu e capabil să conducă acţiunea ca aceşti bani să fie guvernaţi. Nu cred că cel care ocupă azi poziţia de preşedinte merită să mă obosesc să am o poziţie. Sunt exasperat pentru că vreau să văd o persoană care să reprezinte România în străinătate. Atât timp cât Băsescu este preşedinte, acest lucru nu se va întâmpla.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite