Victor Ponta: "Nu am o replică pentru Traian Băsescu, pentru că nu merită"

Preşedintele PSD, Victor Ponta şi liberalul Călin Popescu Tăriceanu au comentat declaraţiile de luni seara, de la TVR1, ale lui Traian Băsescu.

Victor Ponta:

"Nu am o replică pentru Traian Băsescu, pentru că nu merită (...) De când a venit guvernul Boc avem cea mai mare criză economică prin care trece România din 1990 încoace, cea mai mare corupţie. (...) Programul PSD-ului este oricum mai bun decât ceva care nu există. Care este programul PDL-ului care este programul lui Boc?"

Călin Popescu Tăriceanu:

"După performanţele pe care le are, aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România. Guvernul coboară şi nu cred că va putea să reziste şi nu are o perspectivă foarte bună. România are de la Uniunea Europeană 33 de miliarde de euro pe exerciţiu financiar. Avem o resursă uriaşă de bani care nu este folosită. Boc nu e capabil să conducă acţiunea ca aceşti bani să fie guvernaţi. Nu cred că cel care ocupă azi poziţia de preşedinte merită să mă obosesc să am o poziţie. Sunt exasperat pentru că vreau să văd o persoană care să reprezinte România în străinătate. Atât timp cât Băsescu este preşedinte, acest lucru nu se va întâmpla.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: