Victor Ponta: N-am discutat niciodată cu doamna Udrea despre procurori. Probabil că dânsa a vrut să se dea mai importantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta. FOTO gov.ro
Victor Ponta. FOTO gov.ro

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a vorbit duminică seară, în cadrul unei emisiuni a postului B1 TV, despre declaraţiile Elenei Udrea care susţinea că a discutat cu liderul de la Palatul Victoria numirea Laurei Codruţa Kovesi ca şefă a DNA, infirmând afirmaţiile fostului ministru din perioada guvernelor Boc.

Victor Ponta a ţinut să puncteze că afirmaţiile Elenei Udrea în ceea ce priveşte numirea Laurei Codruţa Koveşi ca şefă a DNA sunt false. 

„N-am discutat niciodată cu doamna Udrea despre procurori. Probabil că dânsa a vrut să se dea mai importantă. Am discutat cu Traian Băsescu (...) Am discutat despre numiţi cu partenerii noştri”, a declarat Ponta la B1 TV. 

Elena Udrea a declarat încă din 30 ianuarie, într-un interviu pentru HotNews.ro, că în 2013 „a intervenit” la premierul Victor Ponta pentru ca acesta să accepte nominalizarea Laurei Codruta Kovesi în funcţia de sef al DNA. 

Tot despre Elena Udrea, liderul de la Palatul Victoria a subliniat că a făcut rău în timpul în care a fost la ministru. 

„Întotdeauna am spus că e jumătatea feminină, politic, a lui Traian Băsescu. Eu cred că a făcut mult mai puţin rău decât Traian Băsescu. A fost un om important în regimul Băsescu”, a adăugat preşedintele social-democraţilor. 

Victor Ponta nu l-a menajat nici pe fostul şef al statului, Traian Băsescu, despre care a a afirmat că este un mincinos patentat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite