Victor Ponta: Mona Pivniceru este o persoană care are curaj să îşi spună părerile și nu o să se lase intimidată de Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul, Victor Ponta, a declarat, joi, că noul ministrul al Justiţiei, Mona Pivniceru, îşi va susţine opiniile şi nu se va lăsa "intimidată" de preşedintele Traian Băsescu.

Întrebat cum consideră ca va fi relaţia dintre ministrul Justiţiei şi preşedintele Traian Băsescu, Ponta a precizat că nu poate anticipa.

"Nu pot să anticipez, dar pot să spun că la momentul la care am propus-o pe doamna Pivniceru, m-am bazat pe faptul că e un judecător cu foarte mare experienţă în domeniu, apreciat de colegii săi, dar şi faptul că este o persoană care are curaj să îşi spună părerile şi i le-a spus şi preşedintelui Băsescu în vremea în care nu se gândea că o să ajungă ministru al Justiţiei. Cu atât mai mult acum o să îşi spună părerile şi nu o să se lase intimidată de domnul Băsescu. Asta este foarte clar", a spus primul ministru, într-o intervenție telefonică la RTV.

Întrebat dacă va colabora cu preşedintele Traian Băsescu, după întoarcerea acestuia la Palatul Cotroceni, Victor Ponta a replicat că "depinde de domnul Băsescu".

"În ce mă priveşte, eu am o obligaţie faţă de cetăţenii români şi voi da socoteală în faţa cetăţenilor români, nu în faţa domnului Băsescu. (...) Eu cred că în acest moment Guvernul este singura instituţie către care se vor îndrepta toate aşteptările, toate speranţele şi nemulţumirile oamenilor. Noi guvernăm pentru 20 de milioane de români şi dacă vom guverna bine şi ne ţinem de cuvânt, sunt convins că oamenii ne vor vota din nou în noiembrie. Ce va face domnul Băsescu, îl cunoaştem cu toţii. Eu unul nu îmi fac iluzii şi nu cred că se va schimba odată ajuns la Cotroceni", a mai precizat premierul.

Cum a reîmpărţit Guvernul Ponta banii statului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite