Ponta, după ce ministrul Energiei n-a ştiut cât costă benzina: Români, există o soluţie inteligentă şi simplă la toate aceste probleme: vă faceţi ministru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta crede că ministrul Energiei, Toma Petcu, ar trebui demis după ce a spus că nu cunoaşte preţul benzinei pentru că nu are maşină, deci nu alimentează. Ponta le transmite un mesaj ironic românilro care se plâng de creşterea preţului la carburanţi: să se facă miniştri ai Energiei.

„Aţi înţeles cei 6 milioane de proprietari de maşini ? Dar cei 2 milioane de bucureşteni care va pierdeţi zilnic ore în trafic? Şi cei care mergeţi la muncă în fiecare zi cu autobuzul sau microbuzul? Şi copiii care stau în trafic când merg şi se întorc de la şcoală? Şi cei care transporta bunurile de la fabrici sau la magazine? Turiştii care vin de la aeroport sau care vor să viziteze şi altceva decât Bucureştiul? Există o soluţie inteligentă şi simplă la toate aceste probleme - vă faceţi ministru al Energiei!““, a scris Ponta pe Facebook. 


„Mă gândeam că dacă aş fi fost azi Prim Ministru, l-aş fi rugat politicos pe Dl Ministru să îşi dea demisia pentru această prostie, dar de fapt cred că nu l-aş fi numit niciodată ministru“, a mai scris fostul premier. 

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a fost întrebat dacă a văzut majorări la pompă. „Nu am carnet, că nu sunt şofer. Sincer. Nu, nu alimentez şi nu cunosc preţul“, a răspuns Petcu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite