Ponta: „Preşedintele tot timpul a spus că Schengenul nu trebuie legat de MCV. În textul scrisorii era opusul politicii noastre oficiale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Prim-ministrul Victor Ponta participă vineri seară la emisiunea „Interviurile lui Ion Cristoiu”, la B1 TV. Rămâi pe adevarul.ro pentru a urmări în timp real principalele declaraţii ale premierului.


Neînţelegerile dintre PSD şi PNL se adâncesc, în ciuda asigurărilor date de Victor Ponta şi Crin Antonescu legate de buna funcţionare a USL. Ultimul episod s-a consumat ieri, după ce ministrul liberal al Economiei, Varujan Vosganian, a anunţat că Guvernul va opera concedieri în companiile de stat din sectorul energetic. Premierul Victor Ponta a dezminţit informaţia, afirmând că Guvernul nu are un asemenea proiect pe ordinea de zi. Ulterior, Varujan Vosganian a retras ordonanţa de pe site-ul Ministerului Economiei.

Ponta şi Vosganian nu sunt însă la prima dispută. Vosganian a declarat, recent, că speră ca misiunea miniştrilor delegaţi din partea PSD  să nu fie aceea de a diminua puterea miniştrilor din PNL. „Această misiune a miniştrilor delegaţi a creat o oarecare confuzie, a lăsat sentimentul că această instituţie a fost inventată ca să destabilizeze miniştrii liberali de atribuţiile lor“, a comentat Vosganian.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite