Victor Ponta împlineşte, astăzi, 41 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere, premierul împlinind 41 de ani. Colega sa de partid, Gabriela Firea, l-a felicitat încă de ieri şi i-a transmis să nu uite că există viaţă şi după politică.

Premierul s-a născut în 20 septembrie 1972, sub zodia Fecioarei, iar potrivit astrologilor, persoanele guvernate de această constelaţie sunt caracterizate de o voinţă puternică şi au înclinaţie către lucruri cinstite.

Întrucât s-a născut în data de 20, Ponta se află sub vibraţia cifrei 2 care, potrivit astrologilor, înzestrează persoana în cauză cu alte două calităţi: diplomaţia şi arta de a obţine ce doreşte.

De asemenea, numele Victor Viorel Ponta are vibraţia cifrei 3, ceea ce înseamnă că are capacitatea de a-i mobiliza uşor pe cei din jur şi de a ajunge cu uşurinţă în puncte cheie.

Încă de ieri, premierul a primit felicitări din partea colegelor sale de partid. Senatorul PSD Gabi Firea i-a urat lui Ponta să aibă un al treilea copil şi să nu uite că există viaţă în afara politicii

„Să nu uite că există viaţă şi în afara politicii şi că pentru a fi politicieni de succes în primul rând trebuie să fim echilibraţi la nivel de familie şi să mai aibă un copil, al treilea. Ar fi foarte frumos, este cea mai mare împlinire pentru o familie, mai ales una tânără şi frumoasă cum este a domniei sale", a susţinut Firea, citată de Mediafax. 

De asemenea, senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a transmis premierului Victor Ponta "multă sănătate" şi "să se bucure în fiecare zi de ceea ce face". 

"Să se bucure de cei dragi şi, de ce nu, să se bucure şi de noi, colegii, pentru că nici noi nu trebuie să facem lucruri neaşteptate, şi neaşteptate de populaţie mai ales. Altfel, să fie sănătos, să fie fericit şi să-i dea Dumnezeu numai din cele bune", a declarat Andronescu. 

Europarlamentarul Corina Creţu i-a urat premierului sănătate şi putere de muncă: „Sper că va rezista, aşa cum a făcut-o şi până acum“.

Victor Ponta are doi copii şi este căsătorit cu europarlamentarul PSD Daciana Sârbu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite