Victor Ponta: „Am văzut două modele de guvern: cel perfect ordonat al lui Năstase şi cel absolut dezorganizat al lui Emil Boc. Îl prefer pe primul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta a fost invitat joi seară la Antena 3 în emisiunea lui Mihai Gândea, „Sinteza Zilei“, fiind ultima apariţie înainte de Congresul PSD. Acolo a vorbit despre situaţia din partidul USL.

Liderul USL punctează că era normal ca propunerea Laurei Kovesi la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie să genereze controverse şi că a avut şi el teama că preşedintele Traian Băsescu îi întinde o capcană, dar că acum este convins că a procedat bine.

Întrebat despre propunerea doamnei Kovasi, Victor Ponta declară: „În primul rând, în mod clar propunerea doamnei Kovesi cu Niţu [..] a fost o numire controversată. Teama era legată nu de faptul că mă apropii de Băsescu, lucrul ăsta e imposibil, ci de faptul că intru într-o capcană şi că Băsescu va închide capcana, iar pierderea pentru mine va fi importantă“. 

În legătură cu proiectul Frunzăverde, premierul mărturiseşte: „Frunzăverde a fost foarte apropiat de domnul Băsescu şi acum probabil că îl detestă foarte tare. Din marile iubiri se nasc marile uri. Dar ce au ei de împărţit e problema lor. Mi se întâmplă foarte rar să îmi pierd controlul, dar trebuia să transmitem un semnal foarte clar că nu putem să fim când în căruţă, când în teleguţă. Am văzut două modele de Guvern: cel perfect ordonat şi organizat al lui Năstase şi cel absolut dezorganizat al lui Emil Boc. Îl prefer pe primul“.

Victor Ponta împărtăşeşte multe dintre temerile lui Năstase în ceea ce priveşte Guvernul pe care îl conduce.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite