Victor Ponta: Gabriela Firea nu a fost un primar bun. Din cauza ei a pierdut alegerile. Aştept de la Nicuşor Dan să schimbe Bucureştiul

Victor Ponta: Gabriela Firea nu a fost un primar bun. Din cauza ei a pierdut alegerile. Aştept de la Nicuşor Dan să schimbe Bucureştiul

FOTO Mediafax

Liderul ProRomânia a declarat joi la Adevărul Live că motivul pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile din Bucureşti este că „nu a făcut destule ca primar”. Acesta a adăugat apoi că Firea nu a fost un primar bun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat cum răspunde la acuzele Gabrielei Firea care a spus că din cauza lui Victor Pona a pierdut alegerile din Capitală, liderul ProRomânia a afirmat că Firea nu a făcut destule ca primar.
 
„Îmi pare rău, nu pot să-mi asum acest merit. Cred că a pierdut în special din cauza ei şi a colegilor din PSD care au vrut ca ea să piardă. Dar cred că nu a făcut destul ca primar. Nu a fost un primar bun.Eu ca bucureştean născut şi trăit aici, ca să scandalizez acum pe toată lumea, consider că am avut un singur primar bun. Pe Sorin Oprescu”, a declarat Victor Ponta.
 
În ce privesc aşteptările de la noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, liderul ProRomânia spune că doreşte ca acesta să schimbe Bucureştiul.
 
„Să schimbe Bucureştiul, pentru că ne sufocăm. Şi ne sufocăm aici, vorbim şi de Bucureşti şi Ilfov. Am văzut că s-a apropiat de PNL, nu de USR. Dacă nu unim Ilfovul de Bucureşti şi dacă nu ne dezvoltăm împreună, dacă nu lăsăm nebunia asta cu primăriile de sector care au mai mulţi bani decât Primăria Generală, n-o să facă nimic nici Nicuşor”, a afirmat Ponta.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările