Victor Ponta: Dragnea se ruga de Maior să îi angajeze tânăra iubită la SRI şi se  milogea să-l ducă la Washington, să facă poze cu oficialii americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta îi cere ambasadorului României în SUA, George Maior, să răspundă la atacurile lui Liviu Dragnea.

„Am vazut ca Dragnea a reluat prostia cu George Maior care a facut ProRomania ( de la Washington). Cred ca Maior isi merita toate jignirile si minciunile cu care il improasca Dragnea - cat timp nu riposteaza la aceste mizerii (si tace cum tacea cand se ruga Dragnea de el sa ii angajeze tanara iubita la SRI - sau cand se milogea sa il duca la Washington sa faca poze cu oficiali americani) nu are de ce sa se planga!“, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Marţi seară, la Antena 3, Liviu Dragnea l-a acuzat pe George Maior că patronează din umbră noul partid condus de Victor Ponta, ProRomânia. 

„Maior a conceput proiectul politic al lui Ponta. El şi când era şef la SRI era implicat în politică. Era implicat în toate partidele. Nu era o zână, iar Coldea cel rău. Coldea nu putea să facă nicio acţiune fără aprobarea lui Maior“, a spus Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite