Victor Ponta: “Din 2014 voi coabita cu Crin, ar putea să fie chiar mai dificil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu şi Victor Ponta au avut un schimb de replici la Congresul PSD. Crin Antonescu le-a spus delegaţilor că Traian Băsescu nu trebuie reevaluat, iar Victor Ponta a replicat că preconizează că o coabitare cu Crin Antonscu ar putea fi mai dificilă decât cea cu Traian Băsescu.

“Reevaluarea pare pentru unii cel mai recent joc de societate. Fără îndoială că în viaţa publică există reevaluări. Se pot reevalua companii, persoane. Există lucruri care nu sunt de reevaluat. Nu-l reevaluăm pe Traian Băsescu. Nu reevaluăm regimul Băsescu. Jos Băsescu! nu poate fi un proiect, dar în sensul de schimbare a unor practici este o condiţie necesară pentru împlinirea oricărui alt proiect.", a spus Crin Antonescu.

După ce liderul PNL şi-a încheiat discursul, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că împărtăşeşte toate ideile de unitate exprimate de Crin Antonescu, dar că este puţin "îngândurat".
"Împărtăşesc toate aceste idei de unitate şi dorinţa de a duce la capăt proiectul nostru. Eram îngândurat, mă gândeam că de la anul coabitez cu Crin şi s-ar putea uneori să fie chiar mai dificil. Dar sigur va fi mai bine pentru România", a spus Ponta, după discursul preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite