Victor Ponta a dezvăluit că BEC vrea să acorde un mandat în plus de europarlamentar pentru PSD. „Acest cancer de partid s-a dus în instituţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Florin Suler
Victor Ponta FOTO Florin Suler

Preşedintele ProRomânia, Victor Ponta, a vorbit la „Adevărul Live” despre repartizarea locurilor în Parlamentul European în urma alegerilor de duminică. Fostul premier susţine că Biroul Electoral Central (BEC) ar fi avut o discuţie despre cum să dea un mandat în plus pentru PSD.

Victor Ponta a precizat că prin prisma repartizării locurilor în Parlamentul European PSD a pierdut europarlamentarele şi că în BEC s-ar fi putat discuţii despre cum să ofere un mandat în plus pentru social-democraţi.
„USR este la egalitate cu PSD la număr de voturi (2 milioane). Faptul că USR este la egalitate cu PSD este o schimbare fudamentală în electorat. PSD şi USR ar trebui să aibă 8 mandate, PNL 9. Vor să mai dea un mandat la PSD. Era o discuţie în BEC: Cum să mai dea un mandat la PSD? E acelaşi număr de voturi. Nu poţi să duci PSD la număr egal de mandate cu PNL, ca apoi să spui că nu ai pierdut alegerile. Acest cancer de partid s-a dus în instituţii. Sper să nu îndrăznească să falsifice rezultatul”, a afirmat Victor Ponta.

Vezi interviul integral cu Victor Ponta Victor Ponta: Între Dragnea şi Ludovic Orban nu e nicio diferenţă. Orban a sabotat-o pe Turcan şi nu-l vrea pe Rareş Bogdan premier. Moţiunea nu trece

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite