Victor Ponta, despre ministrul Educaţiei: „Nu e de râs faptul că e analfabetă”. Ce gafă fără precedent a făcut Monica Anisie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, fost premier şi actual lider al Pro România. FOTO Mediafax
Victor Ponta, fost premier şi actual lider al Pro România. FOTO Mediafax

Liderul Pro România, Victor Ponta, a ironizat Guvernul Orban, fiind adus în faţă exemplul Monicăi Anisie, ministru care a vorbit într-un interviu despre bănci şcolare cu „pepsiglas”. Mai mult, Ponta a declarat că aceasta e „analfabetă”.

„Faptul că e analfabetă nu e râs. E o premieră în rândul miniştrilor din ultimii 30 de ani.  Dincolo de pepsiglas, vă spun că sunt şcoli fără condiţii”, a declarat Victor Ponta. Afirmaţia vine după ce Monica Anisie a vorbit într-un interviu de băncuţe cu „pepsiglas”, nu cu plexiglas. 

 „HORECA e în faliment. Avem alegeri. Sunt convins că aşa cum a organizat România în ultimele şase luni, aşa va organiza şi alegeri. Guvernul nu va fi în stare să organizeze nimic. pro Rom vrea alegeri, dar nu cu acest Guvern. Domnule preşedinte Ciolacu, că vd că ascultaţi glasul poporului şi aţi spus că depuneţi moţiune, nu trebuie să spuneţi în moţiune un singur cuvânt: un vaccin anti-Lucovid”, a completat Victor Ponta.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite