Victor Ponta: Dacă mă dau jos cei de la PDL-PNL, deja este o bătălie politică împotriva votanţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinte PSD, Victor Ponta, afirmă că el a fost numit prim-ministru prin vot de către cetăţeni şi ,dacă membrii PNL îl vor înlătura pentru un dosar care nu are legătură cu activitatea sa de şef al Guvernului, acest lucru va reprezenta „o bătălie politică împotriva oamenilor”.

„Oamenii spun: «Domne', noi am numit Guvernul, şi preşedintele la fel, noi, oamenii care i-am numit, avem voie să îi dăm jos.». Când? «La alegeri, bineînţeles, şi prin reprezentanţii noştri». Altfel, dacă oamenii m-au numit pe mine prin vot şi mă dau jos cei de la PDL-PNL pentru că există un dosar care nu are nicio legătură cu activitatea mea de prim-ministru, categoric asta este o bătălie politică împotriva exact celor care ne votează", a declarat Ponta, la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3. 

Întrebat dacă îşi mai doreşte să fie prim-ministru încă patru ani, Ponta a răspuns: „Dacă mă întrebaţi în seara asta, cred că ştiţi răspunsul. În seara asta nu-mi doresc decât să îmi duc la bun sfârşit acest mandat, să-mi fac datoria faţă de cei foarte mulţi care m-au votat şi să nu mai fac din familia mea nişte victime ale carierei mele politice".

Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite