Victor Ponta, atac fără precedent la adresa premierului: Lucovid, impostor nesimţit. Acest măscărici sinistru trebuie oprit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Victor Ponta a avut un atac foarte dur la adresa lui Ludovic Orban, după ce premierul a declarat că legea privind carantina şi izolarea a fost votată de PSD, ALDE şi Pro România, cu toate că pe acest act normativ a existat, de fapt, consens între PSD şi PNL.

„M-am saturat de acest MASCARICI mincinos si ticalos / si cred ca s-au saturat toti romanii!!! Lucovid - Impostor nesimtit ! Intra pe web siteul Camerei Deputaţilor si o sa vezi ca Legea ta penibila si idioata a fost votata de PSD si PNL (fara sa o citeasca cineva) / deputatii PRO Romania au votat împotrivă (iar ALDE nu mai exista in Camera impstorule)!!!”, a scris pe Facebook liderul pro România. 

Victor Ponta susţine că Ludovic Orban a arătat cât de ipocrit este. „Cand minti si aberezi  non stop si cu atata nesimtire nu ai cum sa conduci Romania in momente atat de dificile !!! Absolut normal ca nimeni nu te mai crede - nimeni nu mai respecta indicatiile tale mincinoase! Chiar nu intelegi? Sau obrazul tau este mai gros decat soriciul? Acest mascarici sinistru trebuie oprit!”, a continuat Victor Ponta.

Fostul premier a dat link şi către o ştire publicată de Adevărul în care Orban da vina ăe PSD şi pro România pentru lege. Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică seară, că legea privind carantina şi izolarea, aflată în dezbatere în Senat, este varianta adoptată de Camera Deputaţilor, unde a fost modificată de majoritatea PSD-Pro România-ALDE. „Practic, Cazanciuc critică colegii lui din partid”, a afirmat Orban, precizând că proiectul de lege iniţiat de guvern nu este perfect, dar legea este indispensabilă.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite