Victor Ponta, atac la PNL: Dacă tot îl daţi jos pe Orban, de ce v-aţi mai chinuit atât să îl puneţi? V-aţi bătut joc de toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta FOTO Inquam Photos / George Calin

Liderul Pro România, Victor Ponta, critică dur PNL şi aleşii care au votat pentru învestirea Guvernului Orban, iar acum sunt de acord cu ideea anticipatelor sau a depunerii moţiunii de cenzură.

„Am şi eu o întrebare de cetăţean (nu turmentat - ci indignat): dacă tot îl daţi jos oe Orban, de ce vâaţi mai chinuit atât să îl puneţi? De ce ati mai negociat si semnat acorduri de guvernare cu USR, ALDE, UDMR , PMP si Minoritati ( in care oricum promiteati lucruri care se bat la cap si de care nu aveati nicio intentie sa va tineti ) / de ce ati mai cerut Sistemului sa isi activeze “conservele politice” sa tipe cu toata gura ca trebuie votat Guvernul “Orban” pentru “interesul national” ( dupa care au replantat “conservele” inapoi la PSD ca sa nu lipseasca din selfie nici prostii nici hotii)”, scris Victor Ponta pe contul său de Facebook. 

De asemenea, fostul premier critică PNL pentru modul cum a adoptat bugetul de stat. „De ce ati mai fortat Constitutia si bunul simt sa adoptati un Buget pe 2020 care oricum se aplica maxim pana in Iulie / de ce transferati in fiecare zi parlamentari loviti brusc de “iubirea de stabilitate” / de ce ati zis ca va ocupati voi anul acesta de ce nu a facut Dragnea & Gasca : spitale regionale , autostrazi, scoli, gaze din Marea Neagra samd ?”, completează Ponta. 

Mai mult, Victor Ponta susţine că Marcel Ciolacu s-a înconjurat de o gaşcă de „securişti” şi de „olguţi în lipsă de pastile”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite