VIDEO Victor Ponta, la apa Iordanului: Foarte emoţionant!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, în Iordania Foto: Facebook
Victor Ponta, în Iordania Foto: Facebook

Premierul Victor Ponta, aflat în vizită în Iordania, a mers sâmbătă la locul unde Isus Hristos a fost botezat în apa Iordanului de Ioan Botezătorul. El a fost întâmpinat de ministrul iordanian al turismului şi alţi oficiali care i-au vorbit despre importanţa acestui obiectiv pentru pelerinii creştini, relatează agenţia oficială de presă a Iordaniei, Petra.

„Râul Iordan, la Locul Sfântului Botez. Foarte emoţionant!”, a reacţionat premierul, duminică, pe Facebook, unde a postat şi două fotografii de la locul sfânt.

Aflat în a doua zi a vizitei sale în Iordania, când a fost primit de regele Abdullah al II-lea, premierul a explicat, tot pe Facebook, relevanţa deplasării sale în regatul haşemit: „‎Iordania‬ rămâne o insulă de stabilitate şi de libertate într-o regiune foarte dificilă, cu multe provocări şi conflicte. De asemenea, este o ţară care investeşte foarte mult în Educaţie şi Sănătate!”, scrie Victor Ponta, care postează şi un filmuleţ de la sosirea sa în Iordania.

Tot pe Facebook, premierul postează o serie de fotografii de la întâlnirea pe care a avut-o cu omologul său de la Amman, Abdullah Ensour. „Încercăm să reluăm ceea ce era o relaţie tradiţională între ‪‎România‬ şi‪ Iordania‬ - atât în politica externă, unde cei doi miniştri de Externe s-au întâlnit şi au iniţiative comune, dar şi în domeniul economic. Putem să extindem colaborarea comercială şi pe anumite proiecte economice în cybersecurity‬, un domeniu în care România este deja recunoscută drept lider regional, o ţară cu capacităţi deosebite”, spune Victor Ponta.

Premierul este însoţit de o delegaţie de miniştri şi consilieri, din care fac parte Bogdan Aurescu, Daniel Constantin, Nicolae Bănicioiu, Raed Arafat şi Teodor Meleşcanu.

Primirea lui Victor Ponta la Amman, capitala Regatului Haşemit al Iordaniei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite