Victor Ponta şi Alina Gorghiu şi-l pasează pe Vanghelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu, Victor Ponta
Alina Gorghiu, Victor Ponta

Marian Vanghelie a fost „călact“ astăzi de procurorii DNA, motiv pentru Victor Ponta să lanseze câteva săgeţi ironice la adresa Alinei Gorghiu. „Şi-a pierdut principalul aliat“, i-a transmis Ponta liderului PNL. De partea cealaltă, Alina Gorghiu i-a reamintit premierului că a fost coleg de partid timp de 15 ani cu Vanghelie.

Liderul PSD, Victor Ponta, a comentat strict în cheie politică probleme lui marian vanghelie cu Justiţia. "Nu cunosc şi nu comentez cauze penale. Strict politic, cred că Gorghiu şi-a pierdut principalul aliat, pe Vanghelie, şi acum trebuie să-şi caute altul", a spus, ironic, Ponta.

Reacţia Alinei Gorghiu a venit imediat. „Ironiile domnului Victor Ponta îmi aduc aminte de fostul său aliat, Adrian Năstase, iar uşurinţa cu care uită că Marian Vanghelie i-a fost coleg de partid timp de 15 ani îmi aduce aminte de modul de a face politică al foştilor şi actualilor săi aliaţi politici Elena Udrea şi Traian Băsescu. E totuşi lăudabil că domnul Ponta nu s-a dezis, deocamdată, de partenera sa politică Elena Udrea la ce frecvenţă are în a-şi trăda aliaţii'', a susţinut joi, pentru Agerpres, copreşedintele PNL.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la locuinţa căruia procurorii anticorupţie fac percheziţii, are calitatea de suspect, afirmă avocatul acestuia, Cezar Bivolaru, precizând că pe mandatul de aducere la DNA se menţionează că acesta este suspectat de abuz în serviciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite