Victor Ponta, alături de Emil Boc la Munchen: Baschetul european vine la Cluj! Este meritul Guvernului şi al Primăriei Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc, alături de Victor Ponta şi Ghiţă Mureşan FOTO Facebook
Emil Boc, alături de Victor Ponta şi Ghiţă Mureşan FOTO Facebook

Foştii premieri Victor Ponta şi Emil Boc au fost împreună la Munchen, unde FIBA Europe a deciz că România va organiza Campionatul European Masculin de basket la Cluj.

„Chiar o zi de poveste pentru cei care iubesc baschetul (şi sportul în general) în ţara noastră! Azi, la Munchen, FIBA Europe a decis oficial: Pentru prima dată în istorie România va organiza Campionatul European Masculin, în 2017, la Cluj. După 30 de ani (ultima dată în 1987 în Grecia) echipa noastră de băieţi participă iarăşi la CE!“, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier spune că este meritul Guvernului României şi al Primăriei Cluj, condusă de Emil Boc, care apare alături de el în poză. „Este meritul celor care muncesc de mult timp la acest proiect - Federaţia Română de Baschet, Primăria Cluj şi Guvernul României; dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul şi iubesc România (pe care îi vedeţi atât de fericiţi în poză! În 2017 baschetul european vine în România, la Cluj - sunt foarte, foarte fericit!“, a mai scruis Ponta.

România a câştigat organizarea unei grupe de la Campionatul European de Baschet Masculin din 2017. Toate meciurile se vor disputa la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Anunţul a fost făcut sâmbătă de Board-ul European al Federaţiei Internaţionale de Baschet FIBA. Este pentru prima dată când un oraş din România va găzdui meciuri de la cea mai importantă competiţie baschetbalistică din Europa. „Impreuna cu echipa propusa de Federatia Romana de Baschet am sustinut si castigat azi organizarea in Sala Polivalenta din Cluj - Napoca a unei grupe a Campionatului European de Baschet din 2017! Sustinerea a avut loc la Munchen in fata Federatiei Internationale de Baschet. Ma bucur inca o data ca realizarea Salii Polivalente in Cluj - Napoca - singura din Romania capabila sa gazduiasca evenimente europene si mondiale de profil - aduce beneficii financiare si de imagine minunatului nostru oras!”, a scris şi primarul Emil Boc, pe pagina oficială de Facebook.


La Bucureşti, la Romexpo, are loc congresul TSD, prilej cu care preşedintele PSD Liviu Dragnea a susţinut că a fost "foarte deranjat" de faptul că Victor Ponta, fost premier, lider de partid şi fost lider al organizaţiei de tineret, nu ar fi fost invitat la eveniment. El l-a acuzat pe Mihai Sturzu că nu l-ar fi invitat pe Ponta şi a calificat drept "inadmisibil" acest gest.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite