Victor Ciorbea, dezlănţuit: Poate găsiţi pe cineva cu câte stele vreţi la Avocatul Poporului, să facă ce doriţi. Puneţi-vă în mişcare cu #Rezist VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ciorbea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ciorbea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, joi, că peste aproape două luni îi expiră mandatul de cinci ani, acesta ridicând tonul la jurnaliştii veniţi la o conferinţă de presă şi cerându-le să găsească un nou Avocat al Poporului cu „suficiente stele“ şi care să răspundă aşteptărilor mişcării #Rezist.

„Să îi liniştesc pe mulţi sau să îi bag în viteză pe alţii. Mai sunt circa două luni şi două săptămâni până se împlinesc 5 ani de când am depus jurământul. Bine, teoretic se poate întâmpla prelungirea. Sau se poate ajunge la o reînnoire a mandatului“, a afirmat Victor Ciorbea. 

Ulterior, acesta a devenit agresiv cu jurnaliştii care îl ascultau în conferinţa de presă.  „Puneţi-vă în mişcare! Hai cu hastag Rezist. Poate găsiţi pe cineva cu câte stele vreţi, să facă ce doriţi“, a completat Ciorbea, pe un ton ridicat, nemulţumit că jurnaliştii insistau pe tema atacării de către Avocatul Poporului la CCR a OUG 114, precum şi a OUG 7, cea prin care sunt modifcare legile Justiţiei.  

„Nu am luat o decizie în privinţa aceasta. Sincer. Nu e plăcut să fii atacat mereu“, a mai declarat Ciorbea, fiind întrebat dacă mai vrea un mandat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite