Vicepreşedintele PSD Fălticeni o jigneşte pe fondatoarea „Dăruieşte Viaţă“, după dezvăluirea despre banii tocaţi de spital. „Regurgitezi de două zile încoace“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatoarea Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”, Carmen Uscatu, a dezvăluit că, în plină pandemie, managerul Spitalului Fălticeni cumpără un echipament de 332.000 de lei, pentru operaţii ortopedice, în condiţiile în care personalul nu are măşti şi mănuşi. În replică, vicepreşedintele PSD Fălticeni, Sandu Sergiu, o acuză că vrea să destabilizeze situaţia şi o numeşte, ironic, mama răniţilor. „Îmi este greaţă”, concluzionează Sandu Sergiu.

Carmen Uscatu a postat, sâmbătă seară, pe Facebook, un mesaj care începe cu cuvintele „Fălticeni, trezeşte-te!”

„N-a văzut Parisul aşa echipament, dar şi-l achiziţionează în plină pandemie managerul de la spitalul din Fălticeni, Vlad Alexandru Morariu. Şi nu, nu e pentru pandemie”, a scris Carmen Uscatu pe Facebook.

Aceasta afirmă că, în 30 martie, a fost lansată comanda în SEAP, la preţul estmativ de 332.000 lei pentru sistem de ghidare şi ţintire computerizată fără iradiere a tijelor de humerus, tibie şi femur.

Replica a venit de la vicepreşedintele PSD Fălticeni, unul dintre apropiaţii managerului de la spitalul din Fălticeni. 

”La ce tot regurgitezi de două zile încoace, nu pot decât să spun că îmi este greaţă, mai ales că nu vrei să ajuţi, ci să destabilizezi situaţia din Fălticeni. Ruşine”, a scris consilierul local Sandu Sergiu pe Facebook. 

falticeni

 Pavilionul central al Spitalului Fălticeni a fost închis, sâmbătă, după ce 44 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu Covid-19.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite