Viceprimarul Capitalei a înjurat-o de mamă pe o consilieră din USR. Bădulescu recunoaşte: Aşa am făcut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

USR, prin vocea senatorului Mihai Goţiu, îl acuză pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, faptul că a înjurat-o într-o şedinţă pe consilierul general Ana Maria Ciceală, după ce aceasta ar fi pus numeroase întrebări pe tema situaţiei de la Maternitatea Giuleşti. Bădulescu a confirmat că vorbele dure la adresa lui Ciceală.

Situţia nu a fost descrisă de persoana jignită, Ana Maria Ciceală, ci de senatorul Mihai Goţiu. „Colegii mei din USR Bucureşti mi-au relatat, aseară, un (nou) episod halucinant cu un PSD-ist de frunte în prim-plan. Ieri, Ana Ciceală a convocat Comisia pentru Sănătate şi protecţie socială a municipiului Bucureşti, unde a invitat-o şi pe Gabriela Firea. Şedinţa a vizat drama de la Maternitatea Giuleşti (spital aflat în subordinea Primăriei Bucureşti), unde aproape 40 de nou-născuţi au fost infectaţi cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat să o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari (după ce veţi citi continuarea veţi înţelege, sper, de ce nu-i scriu şi numele). Doar că adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebeluşilor, că nici nu-şi asumă re-deschiderea Maternităţii, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure «de mamă» pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru «a intra în eternitate», delegatul lui Firea a consemnat înjurătura şi în procesul-verbal al şedinţei Comisiei! ŞI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteţi vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnăturile)”, a postat Mihai Goţiu pe pagina de Facebook.

captura

FOTO Facebook 

Ciceală a precizat doar faptul că Bădulescu a făcut o criză de isterie, fără a da detalii despre jinirile pe care i le-a adus viceprimarul Capitalei. 

Întrebat de Adevărul cum răspunde la acuzaţiile USR privind jignire lui Ciceală şi consemnarea acesteia în procesul-verbal, Bădulescu a răspuns sec: „Aşa am făcut!“. De asemenea, acesta a subliniat că va reveni cu detalii după ce se termină şedinţa de Consiliu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite