Viceprimarul Capitalei, către o consilieră USR: Mi-e scârbă să te aud vorbind. Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Bădulescu FOTO Inquam Ohotos Liviu Florin Albei
Aurelian Bădulescu FOTO Inquam Ohotos Liviu Florin Albei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, i-a spus, joi, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), unei consiliere din partea USR că-i este „scârbă” să o audă vorbind şi că este „femeie cu burta la gură” care ar trebui să stea acasă şi să se pregătească de naştere.

„Eu nu am de gând să răspund aberaţiilor doamnei Ciceală, care mai este şi prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Ţugui (Matei Ţugui, consilier USR), care mai are o şansă dacă nu se ia după gâştele astea. (...) Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură. Du-te şi pregăteşte-te de naşterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”, a spus, joi, Aurelian Bădulescu, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

La rândul său, consilierul Ana Ciceală a spus: ”Eu, în calitate de consilier general, am dreptul la cuvânt, conform legii. (...) Referitor la aceste comentarii, nu mă cobor la nivelul dumneavoastră”.

„Derapaj suburban al lui Bădulescu la adresa Anei Ciceala”, a scris şi consilierul PNL în CGMB Ciprian Ciucu pe Facebook.

Potrivit liberalului, în aceeaşi şedinţă primarul Gabriela Firea „a pus în scenă mai multe scandaluri succesive”, în timp ce Bădulescu a „provocat şi a jignit opoziţia, în cel mai mârlănesc mod cu putinţă”.

„Au venit cu vreo 3 rânduri de pancarte şi au provocat scandal după scandal, caracterul deliberativ al şedinţelor Consiliului fiind efectiv călcat în picioare!”, a mai adăugat Ciucu.

VIDEO Facebook / Ciprian Ciucu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite