Vicepremierul Gabriel Oprea: Victor Ponta va fi preşedintele României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Gabriel Oprea a participat, sâmbătă, la Focşani, la reuniunea zonală a UNPR, pe Regiunea II Sud-Est. Oprea a reiterat susţinerea candidaturii lui Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni, exprimând convingerea că acesta va fi şeful statului din toamnă.

Reprezentanţii UNPR în Parlamentul României, prezenţi la întâlnire, au exprimat necesitatea unor dezbateri parlamentare privind toate proiectele de interes naţional. Aceştia au subliniat nevoia adoptării urgente a proiectelor legislative care au în vedere în primul rând aşteptările cetăţenilor privind stimularea unei creşteri economice sănătoase, crearea de locuri de muncă şi creşterea nivelului de trai.

Organizaţiile judeţene ale UNPR din Regiunea II Sud-Est, care numără 25.000 de membri, 11 parlamentari, 9 primari şi 5 consilieri judeţeni, participă la acţiunea de strâgere a celor peste 1.000.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie. Regiunea II Sud-Est îl va susţine pe Ponta cu peste 168.000 de semnături.

Gabriel Oprea, preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, a arătat încă o dată întreaga susţinere a partidului pentru această candidatură, exprimând convingerea că premierul Victor Ponta va fi preşedintele României.

La întâlnire au mai fost prezenţi ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, deputatul Eugen Nicolicea, senatorul Ion Toma, secretar general adjunct, şi deputatul Laurenţiu Chirvăsuţă, coordonatorul regiunii II Sud-Est. 

Citeşte şi:

UNPR, cheia actualei guvernări

PONDERE Parlamentarii din formaţiunea lui Gabriel Oprea activează acum în grupul PSD. Însă dacă ar decide să iasă de la guvernare, ar schimba majoritatea parlamentară şi ar răsturna actuala guvernare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite