Vicepremierul Dan Barna a făcut voluntariat la caravana vaccinării din Sibiu: I-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare

Vicepremierul Dan Barna a făcut voluntariat la caravana
vaccinării din Sibiu: I-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru
vaccinare

Dan Barna FOTO Dan Barna / Inquam Photos / George Călin

Vicepremierul Dan Barna a făcut voluntariat, sâmbătă, la caravana vaccinării din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu. El i-a ajutat pe vârstnici să completeze formularele de vaccinare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vaccinarea în comuna Micăsasa - dovada că se poate! Implicarea comunităţii în campania de vaccinare are rezultate în comuna Micăsasa din judeţul Sibiu. Bunici, părinţi şi tineri s-au vaccinat în cadrul caravanei de vaccinare. Primarul, preotul, comunitatea şi toate autorităţile responsabile de campania de vaccinare au făcut echipă şi au reuşit să contribuie la succesul campaniei de vaccinare împotriva COVID19. Astăzi, împreună cu Timotei Păcurar, primarul comunei Micăsasa, senatorul Claudiu Mureşan, viceprimarul Adrian Suciu şi consilierul judeţean USR PLUS Adrian Echert i-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare. Le mulţumesc medicilor şi tuturor celor care s-au vaccinat”, a scris Dan Barna sâmbătă pe Facebook.

Vicepremierul a făcut voluntariat şi luna trecută, la un centru de vaccinare din Sectorul 2. El a spus atunci că sunt zone unde primarii nu s-au implicat, cum sunt şi exemple de bună practică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările