Vasilescu dă înapoi după declaraţia controversată legată de Iohannis: Am vrut să apăr sentimentele a peste două milioane de membri şi simpatizanţi PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu îşi cere scuze pentru declaraţiile făcute. FOTO  Mediafax / Andreea Alexandru
Lia Olguţa Vasilescu îşi cere scuze pentru declaraţiile făcute. FOTO  Mediafax / Andreea Alexandru

Lia Olguţa Vasilescu a revenit cu o explicaţie pe tema declaraţiei controversate în care susţine că preşedintele Klaus Iohannis de comportă ca şi cum ar fi şeful unui lagăr de concentrare. Potrivit coordonatoarei de campanie a Vioricăi Dăncilă, ea a vrut să ia apărarea votanţilor PSD.

„Prin afirmaţia făcută duminică seara: „Domnul Klaus Johannis cred că se vede deja şef de lagăr de concentrare şi reeducă acolo PSD-iştii", nu am vrut, sub nicio formă, să lezez sentimentele comunităţi evreieşti, care a fost cea mai afectată de crimele şi ororile perioadei naziste. Dacă cineva a înteles alt lucru, îmi cer scuze public! Am vrut doar să apăr sentimentele a peste două milioane de membri şi simpatizanţi PSD care nu trebuie să fie consideraţi vinovaţi că votează cu un partid democratic! Dezbaterile electorale trebuie să aibă limite şi eu sunt prima care îmi cer scuze dacă se considera ca s-a ajuns prea departe!”, a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu. 

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora nu este în competiţie electorală, ci într-un război cu PSD, afirmând că acesta deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite