Vasile Dâncu, despre apropierea faţă de Serviciile Secrete: O tâmpenie. Prietenia mea din copilărie cu un lider al Serviciilor nu are nicio legătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Dâncu, care candidează pentru funcţia de preşedinte a Consiliului Naţional, a catalogat sâmbătă la Congresul PSD ca fiind „o tâmpenie” reproşul care i se aduce, inclusiv de către unii social-democraţi, că ar avea o apropiere faţă de serviciile secretel.

Întrebat cum comentează reproşurile unor că are o apropiere de anumite servicii secrete din România, Vasile Dâncu a răspuns: „Asta e o tâmpenie pe care au tot spus-o unii legată de prietenia mea din copilărie cu un anumit lider trecut al Serviciilor. Nu are nicio legătură nici cu activitatea mea politică, nici cu activitatea mea în zona publică. Se poate verifica asta acum. Este transparenţă peste tot şi vă rog să verificaţi fiecare dintre dvs, dacă doriţi”, a afirmat acesta.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă la Palatul Parlamentului, începând cu ora 10.00. Social-democraţii îşi aleg noua conducere, iar în competiţia internă pentru şefia partidului s-au înscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu şi fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici.

Vezi şi: UPDATE A început Congresul PSD. Teodorovici n-a venit la alegeri. Ciolacu: „Aseară mi-a venit mai greu somnul”. Dîncu: E Congresul ultimei şanse

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite