Vanghelie: Zgonea s-a înecat în apa până la brâu. Eu mă gândeam că ştie să înoate. Măcar câineşte. Ţărănuşul Dragnea este acum pe cai mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie a fost exclus din PSD de către tandemul Ponta-Dragnea FOTO Arhiva Adevărul
Marian Vanghelie a fost exclus din PSD de către tandemul Ponta-Dragnea FOTO Arhiva Adevărul

Marian Vanghelie, exclus din PSD de către fostul tandem Victor Ponta-Liviu Dragnea, a comentat decizia PSD de a-l elimina pe Valeriu Zgonea din rândurile partidului. Vanghelie spune că Zgonea a înotat împotriva curentului, iar Dragnea a vrut să demonstreze că are putere deplină în PSD.

„Iată că i-a venit rândul şi lui Zgonea să-i cadă capul de pe umeri, chiar dacă era mai greu de crezut având în vedere că are nişte umeri mai solizi, adică parcă ar fi metalici, sau cel puţin aşa sună. Dacă nu mă credeţi, puteţi să-i întrebaţi şi pe colegii mei de partid. Cum te loveai puţin de el, pe vreun culoar, cum se auzea un zgomot de tabla… Poate de-aia a şi atârnat greu şi a căzut la fundul râului, în loc să-l traverseze. Un poet ar spune că a fost că un gazel care a vrut să înoate contra curentului. Din nefericire, greşeală lui a fost că a înotat contra curentului de stânga, iar asta nu se face, Zgonea. Ce e mai tragic pentru el este că a fugit de crocodili dar s-a înecat în apa până la brâu. Eu mă gândeam că ştie să înoate. Măcar câineşte. Greu de înţeles ce plan şi-a făcut şi ce parabole a mai citit noaptea, dar mi-e teamă că strategia pe care a urmat-o s-a numit “nicio strategie”“, a comentat Marian Vanghelie, pe pagina sa de Facebook.

Fostul edil al Sectorului 5 şi fost vicepreşedinte PSD a mai arătat că Dragnea a ajuns să controleze întreg partidul.
 
„În ceea ce-l priveşte pe Dragnea, iată că i-a trebuit un atac direct, la persoană, din partea lui Zgonea, că să se hotărască să îl scoată din joc. Tărănuşul de Teleorman, Dragnea, e acum, pe căi mari. Fără el nu se mai poate în PSD şi a vrut să o demonstreze tuturor. Are puterea deplină asupra unui partid pe care nu-l merită, un partid de oameni capabili care reuşesc din ce în ce mai puţin să îşi exprime o opinie în contradictoriu şi care îl urmează, că în transă, tocmai pentru a nu pune partidul în pericol. Dragnea ar trebui să înţeleagă că orice pumn pus în gură celorlalţi, la un moment dat îl va lovi în faţă. Până atunci, mă întreb, alături de alţi colegi de-ai mei care au fost scoşi din partid pentru că deveniseră periculos de puternici, cum a ajuns totuşi, Dragnea, acest tărănuş parvenit, să aibă drepturi depline în PSD? Nu are partidul un altul mai bun? Eu personal aştept cu nerăbdare să aflu următorul nume de pe "lista ţărănuşului". Sper, doar, că nu va avea curaj să rămână singur în partid. Eu AM CURAJUL SĂ RĂMÂN MARIAN VANGHELIE!“, a mai scris Vanghelie.

Comitetul Executiv Naţional al PSD (CExN) a decis, miercuri, excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD. Înainte de începerea şedinţei liderul social-democrat Liviu Dragnea a declarat că nu mai poate face echipă împreună cu numărul doi din PSD. La finalul reuniunii PSD, Zgonea a catalogat decizia colegilor săi drept una injustă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite