Vanghelie spune că nu îşi întemeiază partid: Sunt dorit de 4-5 formaţiuni, inclusiv pentru a candida

Vanghelie spune că nu îşi întemeiază partid: Sunt dorit de 4-5 formaţiuni, inclusiv pentru a candida

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, la România TV, că nu este preşedintele vreunui partid nou înfiinţat, aşa cum s-a speculat, însă a purtat discuţii cu alte "patru-cinci" formaţiuni, care l-ar dori în rândurile lor, inclusiv pentru a candida la alegerile locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vanghelie a negat că şi-ar fi întemeiat un partid, aşa cum s-a speculat în presă. Informaţiile au apărut după ce iubita lui Marian Vanghelie, fostul deputat Oana Mizil, a înregistrat la OSIM, anul trecut, marca "Partidul Social Democrat Independent"
 
"Eu nu trebuie să-mi fac partid. Am avantajul că în cele patru-cinci partide, care sunt partide nou născute, cât şi în unele partide care au parlamentari, am avut discuţii şi mă doresc, fără criterii de integritate, fără nimic. Mă doresc şi candidat", a spus fostul social-democrat.
 
Vanghelie a precizat că are relaţii bune în continuare cu mulţi politicieni. "Nu trebuie să ne omorâm", a spus acesta. Întrebat dacă a discutat şi cu liderul PNL Alina Gorghiu, Vanghelie a susţine că el este un om de stânga, dar s-ar putea să "reuşească în zona" lui Vasile Blaga.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările