Valeriu Steriu (PSD): Sunt convins că Viorica Dăncilă ar intra în turul doi la prezidenţiale, cu peste 30%. A crescut foarte mult de când a preluat partidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Steriu. FOTO Eduard Enea
Valeriu Steriu. FOTO Eduard Enea

Premierul Viorica Dăncilă este considerat cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat deputatul Valeriu Steriu pentru RFI. Alesul social-democrat a precizat faptul că Dăncilă a crescut foarte mult de când a preluat partidul.

„Sunt convins că doamna Viorica Dăncilă intră în turul doi, mai departe nu merg cu nici un fel de presupunere. Alegerile pentru un singur candidat, bine organizate, bine strunite şi mai ales verificate foarte atent şi pe ziua votului, ceea ce nu s-a întâmplat la alegerile pentru PE pot duce fără nici un fel de probleme candidatul PSD-ului cu peste 30% în turul doi“, a declarat deputatul PSD, într-o intervenţie la RFI.

Valeriu Steriu a apreciat şi faptul că Viorica Dăncilă a reuşit să „crească“, faţă de momentul când a devenit premier. „A crescut foarte mult de când a preluat partidul, în ultimele săptămâni. Maturitatea pe care a atins-o cred că o recomandă şi cred că dacă i-ar fi pus întrebarea cu două săptămâni înainte de a deveni primul-ministru al României, ar fi răspuns la fel. Este un aspect care ţine de modestie şi de elemente personale de bun simţ”, a completat Steriu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite