Vâlcov şi afacerile din tinereţea sa. Cum a luat carnetele de alocaţii ale elevilor cu promisiunea că le va da telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darius Vâlcov. FOTO Mediafax
Darius Vâlcov. FOTO Mediafax

Recorder.ro a prezentat, într-o anchetă referitoare la carierea profesională a lui Darius Vâlcov, consilier economic al premierului Viorica Dăncilă, afacerile pe care le-a făcut în tinereţe fostul ministru al Finanţelor  şi unul dintre artizanii programului de guvernare.

„Am recompus biografia de tinereţe a lui Darius Vâlcov şi am descoperit un lanţ de eşecuri profesionale, cu afaceri derizorii eşuate într-un amestec de ridicol şi escrocherie măruntă“, scriu jurnaliştii Recorder.ro, la debutul articolului referitor la cariera profesională a lui Vâlcov. 

„Între 1999 şi 2004, perioada dintre terminarea facultăţii şi ocuparea primei funcţii politice, Darius Vâlcov şi-a testat abilităţile de manager: a falimentat un fast-food deschis la parterul unui bloc din Slatina şi a condus o cooperativă de credit prin care lua carnetele de alocaţii ale elevilor cu promisiunea că le va oferi, în schimb, telefoane mobile. Afacerea a eşuat lamentabil, iar Vâlcov şi-a încheiat cariera în mediul privat. A intrat în politică, descoperind habitatul perfect pentru calităţile sale incontestabile: tupeul şi talentul de a vinde iluzii“, se mai arată în articolul menţionnat. 

Citeşte aici articolul integral despre facerile din tinreţe ale lui Darius Vâlcov.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite