Val de ironii la postarea prin care Klaus Iohannis anunţă consultările pentru noul Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO Administraţia Prezzidenţială
Klaus Iohannis FOTO Administraţia Prezzidenţială

Postarea de pe Facebook prin care preşedintele Klaus Iohannis anunţă consultări cu partidele politice a stârnit un val de ironii. Cei mai mulţi internauti au lăsat comentarii prin care fac aluzie la reacţiile întârziate ale şefului de stat. Alţii au amintit de momentul în care şeful statului i-a îndemnat pe români să se apuce de golf.

Redăm câteva reacţii la postarea preşedintelui:

„Dar de ce luni? E vreo grabă? Relax boss că e timp! Lasă că noi ăştia, muritorii de rând suntem bine merci”, i-a transmis un internaut preşedintelui Iohannis, într-un comentariu la postarea sa. 

„Care luni”, a scris un alt internaut. 

„În sfârşit un bărbat adevărat, un român sadea, iubitor de ţară şi neam, neinfluenţat de jocurile politice internaţionale, patriot până în măduva oaselo, dispus la sacrificii inimaginabile pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român! Sus steagul că s-a trezit”, a scris un utilizator al paginii de socializare

O parte dintre ei au amintit de momentul în care şeful statului i-a îndemnat pe români să joace golf. 

„Salut, domn preşedinte! Sunt vatman şi mi-aş dori să îmi daţi şi mie un sfat în materie de gol, că am văzut că vă pricepeţi şi oferiţi şi sfaturi românilor nepricepuţi:  se poate folosi ranga de schimbat macazul în loc de crosă”, a întrebat un alt utilizator. 

Alţii au amintit de obiceiul preşedintelui de a merge la ski. „Vă rog să lăsaţi nimicurile astea şi să-mi daţi un sfat. Unde mergeţi iarna asta la ski?Alpe d'Huez e ok? Sau să încerc Val Gardena? Vă mulţumesc anticipat”, a comentat un internaut. 

Un alt comentariu a venit din partea copreşedintele AUR, George Simion, care amintit de faptul că strânge semnături pentru iniţierea demersurilor pentru demitere a preşedintelui şi i-a transmis în comentarii că îi va aduce un tabel de semnături, luni, la consultările cu partidele politice convocate. 

„Am convocat luni, începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare pentru a încheia această criză politică, iar ţara să fie guvernată de un Executiv puternic, susţinut de o majoritate solidă”, a scris şeful statului pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite