Vadim Tudor: „Puteau să-l facă pe Funar împăratul Japoniei. Nu au cum să mă schimbe “

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat luni seara, la România TV, că a fost exclus din formaţiune pe baza unor acte false.

„Noi am avut un Congres extraordinar în 20 iulie, tot sâmbătă şi cei peste 1.200 de delegaţi din toată ţara m-au reînvestit în funcţia de preşedinte al partidului, oameni de care a auzit cineva. Nu au cum să mă schimbe. Îl puteau face pe  Funar împăratul Japoniei şi noi ne uitam în gura lor.“, a declarat Vadim, la România TV. „Deocamdată, ei sunt în ilegalitate, au convocat un Congres ilegal“, a insistat el. 

„Nu i-am lăsat să fure, normal că m-au numit dictator“, a mai spus Vadim Tudor, arătând că, în opinia sa, nu este „singurul lider care a greşit în politica românească“.

„Uitaţi-vă la PDL, la PNL ce dezastru este!“, a adăugat el.  

Funar zice că nu am avut nicio influenţă asupra aşa-zisei lui alegeri, dar întreabă-l cât a avut el la ultimele alegeri la care a participat? Eu am băgat partidul creat de mine de patru ori în Parlamentul României.“, a afirmat Corneliu Vadim Tudor, arătând că reuniunea membrilor PRM, la Congresul de sâmbătă, nu este suficientă pentru a-l exclude.

„Au fost minţiţi că vin şi eu la Congres“, a mai spus fostul lider PRM. 

„În perioadă de criză, culoarul naţionalist, cel puţin în Europa, e din ce în ce mai larg. A lucrat criza pentru noi. Acum lucrează din nou. Trebuie un burete raţional – cu mine se poate vorbi dacă îmi explici cu argumente solide – pentru a împiedica mişcările cu adevărat extremiste, care pun mâna pe un pistol. Eu  îi deranjam, le-am stricat ploile. Ei nu mă pot da afară, sunt disperaţi.“, a explicat Vadim Tudor. 

În ce îl priveşte pe adversarul său politic, el a declarat că singurul motiv pentru care Funar doreşte să preia conducerea formaţiunii este fiindcă „vrea să mai fie şi el şef o dată.

„I-am dat un SMS (n.r.: lui Gheorghe Funar) acum două săptămâni şi i-am zis să nu mai joace la două capete. A răspuns că e un om de caracter. Uite cine e omul de caracter. Numai hârtia asta cu semnături, cu ştampile false îi duce după gratii. Dacă pierd, las ceva în urma mea. Şi pot înfiinţa oricând Partidul Anti Mafie, pentru ţara mea.“, a mai spus Vadim Tudor. 

Deşi, anterior, fostul lider PRM  declarase că se simte trădat, luni seară a revenit asupra declaraţiei. 

„Nu mă simt trădat, pe mine mă poate trăda cineva de valoarea mea“, a conchis Corneliu Vadim Tudor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite