Vadim Tudor: „Dan Voiculescu vrea să înghită un partid necorupt“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor FOTO Arhiva Adevărul
Fostul preşedinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor FOTO Arhiva Adevărul

Fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor, susţine că excluderea sa din formaţiune face parte dintr-un plan elaborat de către Dan Voiculescu, preşedintele de onoare al Partidului Conservator.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Vadim Tudor a declarat că, în 2008, Dan Diaconescu i-a propus, pe de o parte, să candideze la prezidenţiale, iar pe de altă parte, i-a sugerat o fuzionare între PRM şi Partidul Conservator.

„E vorba de o întâlnire, în vara lui 2008, cu Dan Diaconescu. M-a căutat să mă roage să fiu candidat unic al opoziţiei împotriva lui Băsescu, pentru că numai eu pot să-l bat în luptă dreaptă. L-am întrebat ce interes are să fiu eu, probabil să le fac mendrele. Am refuzat. În 2008, ne-am întâlnit şi mi-a propus exact acelaşi lucru: să fuzioneze PRM cu PC, să rămână numele PC, eu să fiu preşedinte onorific, el să fie preşedinte executiv. Am refuzat.“, a spus fostul lider PRM.

În opinia sa, faptul că Gheorghe Funar a ajuns la şefia partidului îi confirmă spusele.

„Dan Voiculescu e cu ambele picioare în puşcărie, ar fi o eschivă colosală să înghită un partid necorupt. Funar cocheta cu Voiculescu înainte şi acum e pe faţă“, a mai spus Vadim, adăugând că „Funar vrea să omoare Partidul România Mare, cum a omorât şi PUNR.“

Anterior, Vadim Tudor declarase că mai mulţi membri PRM au negociat „vânzarea“ formaţiunii pentru două milioane de euro, declaraţii făcute în contextul în care sâmbătă, în urma Congresului Partidului România Mare, a fost exclus din partid, iar în locul său a fost ales Gheorghe Funar.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite